I vår vennegjeng er det en gjeng med småsnupper som har bursdag i februar, og jeg har sydd gaver til de. Først ut er et sett til A som ble 1 år, bestående av kjoletunika og en smal joggebukse. Petrol elefantstoff fra Znok, og brun ribb og isoli fra Stoff og Stil. Str fra 1 år ca. Jukseknappestolpe kun til pynt, med rosa hjerteknapper fra Stoff og Stil.

elefantmarsj

elefantmarsj

detaljbilde

detaljbilde

Så to plagg sydd til faddersnuppa vår som ble hele 3 år. Gensertunika i grå og rosa ribb fra Stoff og Stil, ermer i hjertestoff fra CeTho. En skikkelig myk og god kosekjole. Den har fått en øyenstikker applikert på foran.  Str 3 år, men god og lang i ermene så forhåpentligvis vil den passe lenge.

kjoletunika

kjoletunika

Deilige vårfarger!

Deilige vårfarger!

applikasjon av øyenstikker

applikasjon av øyenstikker

I tillegg måtte faddersnuppa få en fargerik og luftig sommerkjole i «singoalla»- modell, eventyrstoff fra Stoff og Stil og rødt prikkete bomullsstoff fra Trådsnella. Også str 3 år. Har lenge hatt lyst til å sy en slik men manglet mønster, men nå har jeg det. En skikkelig gladkjole :)

gladkjole til sommerbruk!

gladkjole til sommerbruk!

detaljbilde av hals og armer

detaljbilde av hals og armer

Til slutt en liten bluse til M som ble 4 år. Sydd etter samme prinsipp som singoallakjolen, men kortere i bolen og med 3/4 lange ermer. Strikk både i halsringning og framme på ermene. Str 4-6 år, sydd i et lett bomullsstoff fra Stoff og Stil med soppmønster. Også denne med skikkelig sommerstemning :)

Soppbluse

Soppbluse

-tenk å få være 4 år å løpe til kiosken for å kjøpe is i denne en varm sommerdag  ;)

2 svar til “Februar-bursdager.”

  1. Siw sier:

    Fantastisk flott!! Har allerede tatt i bruk den gode og fine tunikan. Glæ oss t såmmårn så gladkjolen kan brukes:)))

  2. Lill Anita sier:

    Såå arti å få klea fra dæ, bestandig bruksvennlig og superfin! Soppblusen ligg på vent t sola kjem:o)

Legg inn et svar