Her kommer et lite samleinnlegg med noen bukser og gensere jeg sydde i løpet av høste 2011…..(…bedre sent enn aldri?…) Først ut to gensere på bestiling til en liten odelsgutt, begge i str 1-2 år. Den første har fått applikasjon av oksen Ferdinand. Kløverstoff fra mjuka tyger på ermene, turkis ribbstretch i selve genseren. Applikasjon av brun ribb, samt «bamseøyne» fra stoff og stil.

Den andre har fått knappelukning i halsen og applikasjon av en «undercover alien». Brun og lime ribb fra Stoff og Stil, stripete deilig myk interlock fra Sydilla.

Undercover Alien!

Så kommer en genser til lillebror her i huset, denne gang med en ugleapplikasjon (mønster fra Stoff og Stil), mønsteret på genseren er et modifisert mønster fra Meedom bøkene. Interlock med skymønster fra JNY på ermene (ja, jeg elsker dette stoffet!) Rbb fra Stoff og Stil i resten av genseren. Str 2-3 år.

Her kommer en liten videreførelse av sjarmørbuksa, denne med lommer og bergnet på litt større barn, denne er lillebror sin og str 2-3 år.

Sydd press, retroherlig!

2 svar til “Litt nye gensere og bukser.”

  1. Annwes sier:

    Så mykje flott du har sydd, håpar du får sydd litt igjen snart, nå som du har fått med deg nye stoff ein frå Danmark og greier :-) Kjempegøy å sjå det du har sydd! Og takk for Sybutikk-i-Danmark-tips!

  2. Kristin sier:

    Takk! Jeg syr mye mer enn jeg blogger! Er litt for dårlig til å oppdatere bloggen, men det er jo så mye morsomere å sy ;) Bilde av danskestoffene ligger forresten inne på fb-gruppa mi om du er nysgjerrig ;) God Danmarkstur!

Legg inn et svar