Her kommer et lite samleinnlegg med endel bestillinger jeg sydde høsten 2011… (fortsatt bedre sent enn aldri…?)

Først ut en body til en spesiell liten gutt, spesiell fordi han ikke har hatt den enkleste reisen på vei inn i livet og som liten, da han er hjertebarn. Mammaen ønsket en body med «noe hjertesymbolikk» til sin lille tøffing, og da falt valget på slipsbody med hjertemønstret slips. Så nå kan den lille tøffingen kle seg både fint og «symbolsk» samtidig :)

Bodyen er sydd i hvit ribb fra Stoff og Stil, og hjertestoffet kommer ifra Lykkedragen. Str 1 år.

Storebroren til tøffingen over er visstnok veldig glad i frosker og innsekter, så der var ønsket «noe med insekter el frosker» på, og sånn ble det. T-skjorte i froskestoff fra Znok, str 6 år. Fargerik og fin :)

Gult er kult!

Ikke sant? Fantelue med ullfor og matchende hals med ull bakside, ull er virkelig gull!Gul skyjersey fra JNY, ulljersey fra Trådsnella, str 2 år. (og ja, bildet skulle vært snudd, men fikk d ikke til i farten, dere får legge hodet på skakke…)

Her er to like bukser til to tvillingsnupper, str 2 år.  Sydd i  mørk stretch dongeri fra Stoff og Stil, lilla ribb fra samme sted. Det herlige blomsterstoffet kommer fra Gekko. Jeg liker rett og slett bukser med ribb både i topp og «bunn», rett og slett fordi de varer en stund i størrelsen, og fordi de er praktiske (lette) å få av og på, samt at de henger med på ungenes hopp og sprell!

 

Sist ut i denne omgang er ei bukse med runde lommer, med to matchende bodyer til. Buksa er sydd i mørk stretch dongeri og blå ribb fra Stoff og Stil. Bodyene er sydd i henholdsvis kjøretøy interlock fra JNY og jersey med helikopterprint fra svenske Lilofant. Begge med blå ribb så de matcher buksa :) Str 6-12 mnd.

More to come…. ;)

Legg inn et svar