mail: kristin@lykkefanten.no

13 svar til “Ta kontakt”

 1. Melissa Hernandez sier:

  Hei og takk for sist.
  Det er meg som spurte om lua sønnen din hadde på seg på Søstrene Grene.
  Ønsker å bestille en til min sønn på 8 mnd, med litt «stort» hode.
  Den ugle bodyen var også kjempe flott, har du den i en mindre str, 74-80?
  Ønsker i allefall og bestille luen :D
  Så mye flott du lager :)

  Melissa

 2. krions sier:

  Hei igjen! :) -det skal ordne seg med lue ja:) Str 12- 18 mnd da kanskje? og da turkist skystoff med brunt innerfor eller? (luene er vendbare og kan dermed brukes på begge sider ;) ) -og jeg syr bodyer i str 6-12 mnd også, men den blir kanskje fort liten i tilfelle? siden han er 8 mnd nå og det jo tar litt tid å sy og…. :)

 3. Tone sier:

  I hvilke alderstrinn lager du klær til?

 4. krions sier:

  Fra nyfødt og opp til 6 år. Så langt ;)

 5. Tone sier:

  Mye fint ja, nesten så man får lyst på en ny baby:-D

 6. Gunhild sier:

  Hei. Så fine ting du lager. Ble inspirert av alle linkene hvor du handler stoff. Var inne og så på JNY, men der står det at man ikke får bestille hvis man bor i Norge…!!! Har du bestilt der uten problemer?

  Takker for svar.

  Mvh
  Gunhild

 7. Kristin sier:

  Hei, jeg har handlet JNY stoffer gjennom Cetho designs, men syns d har skortet litt på kundeservicen derfra i d siste, så usikker på om jeg anbefaler de….eller så holder vel JNY på å åpne konsept store i Åre, så d kan jo være værdt å ta en tur dit om du ikke bor alt for langt unna ;)

 8. Gunhild sier:

  Fant en adresse på butikken i Åre. Får se om jeg tar turen en dag. Bor på Stjørdal så det er ikke lange biten:)
  Jeg er også misfornøyd med Cetho. Bestilte varer tidlig forrige uke, det står at de har blitt sendt, men ingen pakke og ingen som svarer hverken på mail eller telefon. Begynner å bli utålmodig og mistenksom….. Liker ikke at jeg har lagt igjen noen tusenlapper og ikke får varene min:( Hrmf. Fint om du gir meg et hint hvis du vet mer om hva som foregår på Cetho for tiden!

 9. Kristin sier:

  Ang JNY tror jeg den konsept store`n åpner i løpet av høsten, nå må man ringe på forhånd å avtale tror jeg… De har ikke stoffene på den «liten i Åre» butikken, kun kleskolleksjonen til JNY ;)

  Savner bare 2 m stoff som står i rest hos Cetho jeg, så er ikke full krise, men uansett utrolig irriterende at de ikke svarer på henvendelser! Har sendt både mail og skrevet inne på FB-gruppa dem, uten svar. Tror det er litt omstruktureringer innad i firmaet, hun ene har vel trekt seg ut å tatt med seg deler av stofflageret over til citronedesign.no….tviler på at jeg kommer til å handle der….. Men heldigvis finnes det jo flere gode stofforhandlere som i tillegg til stoff leverer god service ;)

 10. Gunhild sier:

  Har fått mail fra JNY, de sier det samme om cetho. Får ikke kontakt og jobber med å finne en ny forhandler.
  De driver og flytter ja så det er litt kaos i Duved hvor de holder til!
  Kjenner jeg er skikkelig sint og irritert på Cetho. Det forholdet er over for å si det sånn, må nok se langt etter de 2000,- jeg har betalt!!!
  Gunhild

 11. Kristin sier:

  Ahh, såååå irriterende!! 2000,- rett ut vinduet liksom! Er ikke snakk om mer enn 250-300 kr til meg, men syns d er irriterende nok! Vet ikke om du er inne på sykroken.net, men la ut en tråd om emnet der, og ser ut til at d er mange som er misfornøyd med både cetho og citrone gitt….jeg kommer nok heller ikke til å handle der mer..

 12. Gunhild sier:

  Fikk en gledelig hentelapp i posten på onsdag:) Pakke fra Cetho, med en lang beklagerlapp! Får se om jeg bestiller igjen eller ikke…. Ikke mange andre å kjøpe av heller. Var en tur til Åre på onsdag og handlet stoff hos søte Jenny hos JNY. Fikk med meg en del meter derfra ja:)

 13. Kristin sier:

  ahh, drømmer om en tur til Åre og JNY jeg og! ;) Bra varene kom da! Spent på om mine dukker opp…..men uansett merkelig kuneservice å ikke svare på henvenelser fra kundene sine….vet ikke hvor mange mail jeg har sent (til 2 forskjellige mail adr) men forsatt ikke noe svar….

Legg inn et svar