Det har vært stille en god stund her på bloggen nå, og det er rett og slett fordi det meste av det som ble sydd før jul (dvs på november) var julegaver. I desember hadde jeg «syfri». ;) Men har fått samlet mye av det som ble sydd på høsten i fjor i de tre siste innleggene nå, og her kommer div som lå under juletrær litt rundt omkring :)

Først ut en body til en liten tass vi er så heldige å kjenne. Ny bodymodell som er litt videre og dermed mer «genseraktig», og med knappestolpe i halsen. Sydd i stjernejersey fra Stoff og Stil, ribb fra ei lita «sysjappe» i Østersund. Sydde også en siklesmekke til som matcher i fargene, men med biler på. Bodyen er str 6-12 mnd.

 

Prøvedukka måtte trå til som modell :)

 

Så kommer to sett, ett til gutt og ett til jente, som ble bestillt av en nabo som julegaver. Litt «løs» bestilling der jeg fikk bestemme farger og stoff, og det er jo alltid gøy (og litt vanskelig..) Men her er resultatet:

Til jenta ble det forklesmekke i herlige retrofarger i småblomstret bomull fra Stoff og Stil, med orange kantinger. Buksa er i myk stretch dongeri (også S&S) med rosa ribb, og har fått en sommerfuglapplikasjon nede på det ene benet. Str 6- 12 mnd ca.

Buksa sett fra siden.

Til gutten ble det body og sjarmørbukse. Bodyen er sydd i kløverstoff fra Cetho, og med lime kantinger. Fresh kombi! Buksa er i brun bomullstwill, med sydde legg foran og turkis ribb oppe og nede. Str 6-12 mnd ca.

Bukse i retrostyle!

Dernest kommer ei sjarmørbukse for viderekommende, dvs for de litt større barna, med stikklommer. Ganske lik lillebror sin fra forrige innlegg, men denne har fått ribb nede istedetfor strikk, etter ønske fra bestiller. Sydd i myk stretch dongeri og brun ribb fra S&S, str 2 år.

Lue og hals/smekke til en lillebror og pannebånd til storesøstra. Alt med ull for-/bakside. Til gutten kommer stoffet «retro ringer» fra Mjuka tyger (tror jeg…) Ulljersey inni fra Skaar tekstil, str fra 4 mnd. Pannebåndet er one size og sydd i lilla blomstret jersey fra Gekko, samt ulljersey fra Trådsnella.

 

.

Sydde noen flere luer og «bøffer» til jul, men de har jeg visst glemt å ta bilde av…. :(

 

…og med det var det tid for å takke for 2011, og jeg tar herved sats inn i 2012, og håper at det også blir et år fyllt av nye kreative krumspring :)

Godt nyttår! (jada, fortsatt bedre sent enn aldri…)

Legg inn et svar