Her er endel bestillinger jeg har jobbet med i de siste ukene. Legger alt i et samleinnlegg  jeg ;)

Først ut er en body til en liten tass, sydd i apestoffet til Stoff og Stil. Tukis ribb fra en sybutikk i Østersund. Str 6-12 mnd.

Apebody

Apebody

Detaljbilde av den falske knappestolpen

Detaljbilde av den falske knappestolpen

Dernest kommer nok en body, denne til ei lita frøken. Også denne i stoff fra Stoff og Stil, denne gangen med søte små  pinsvin. Den røde  ribben er også fra Stoff og Stil. Str. 6-12 mnd.

Pinsvinbody

Pinsvinbody

Det er defininitivt luetid nå, og det har bestillingslista mi bært preg av i det siste. Først ut et «søskenmatchingsett» med vårluer til to brødre. Begge sydd i skystoff fra JNY og brun ribb fra Stoff og Stil. Knytelua er str. fra 4mnd, og «sæggelua» er One size (3-6 år).

Søskenmatch

Søskenmatch

Og her et samlebilde av noen luer…

Den grønne med pinviner (stoff fra stoff og Stil) er foret med fleecefor, og er en vinterlue, de andre er foret med ribbstretch og mer passende som vårluer. Grønt «kjøretøystoff fra JNY, lime og brune elefanter fra Jofotex. Kontrasterende ribbstretch inni.

Div. luer

Div. luer

Og til sist et sett til ei søt lita frøken :)

Jeg er av den oppfatning at jenteklær ikke nødvendigvis trenger å være rååååsa, og sukkersøte…og heldigvis er mamman til eieren av dette settet av samme oppfatning. Dette settet syns jeg ble både tøft og passe søtt på en gang. Tunika og smal joggebukse/tights, str 12-18 mnd, men litt stor i str. Dragestoffet er fra Znok design, og rød ribb fra Stoff og Stil.

Dragetunika-sett

Dragetunika-sett

2 svar til “Diverse bestillinger :)”

  1. Tora sier:

    Tusen takk for den knalltøffe lua vi var så heldige å få i julegave fra Linn! Vi er blitt kjempefan av deg :)

  2. krions sier:

    Så koslig da :) dere er velkomne som «fans» på facebookgruppa mi ;)

Legg inn et svar