Jeg har i det siste sydd 6 gensre der to og to matcher hverandre. Kan ikke noe for det; men jeg synes det er litt søtt når søsken matcher, dog uten å være helt like.

Først ut er to gensre i stjernestoffet til JNY-design. Jeg har applikert på noen morsomme «små grønne menn» på de. Ribb og øyne fra Stoff og Stil.

Lillebror sin

Lillebror sin

Storebror sin

Storebror sin

Den brune er str 6 år og har lime kantinger. Den turkise er str 2 år og har brune kantinger.

Match!

Match!

Så kommer to gensre sydd i herlige og morsomme stoffer fra Znok design. Storebror har fått genser i turkist med vikinger på, mens lillebror har fått en brun genser (som om han ikke hadde nok brunt fra før…) med søte, skumle drager på. Så kan de krangle da, om hvem som er sterkest, kulest og tøffest, dragene eller vikingene. Begge har ensfarget ribb fra stoff og stil og de er i str 6 og 2 år.

Lillebror sin

Lillebror sin

Storebror sin

Storebror sin

Hvem er tøffest?!? Dragene eller vikingene..

Hvem er tøffest?!? Dragene eller vikingene..

(Jeg spurte både mannen og endel venninner om hvilken farge jeg skulle ha på knappen på dragegenseren, og samtlige sa brun eller hvit…. veeeel…den ble grønn!!  Stolte på min egen magefølelse, og er fornøyd med valget )

Sist ut er et «søskenmatchingsett» til to kompiser av gutta mine. Den brune/turkise er i str 4-6 år, og den grå/lilla i str 2-3 år. Alle ensfargede stoffer fra Stoff og Stil, verktøystoffet er fra Znok design. Velkjent modell som jeg har sydd mye av med raglanermer.

Str 4-6 år

Str 4-6 år

Str 2-3 år

Str 2-3 år

Matchende til små arbeidskarer

Matchende til små arbeidskarer

Legg inn et svar